Buitenterrassen

Ontspannen op een perfect afgewerkt terras

In de zomer is uw terras dé plek bij uitstek om na een drukke werkdag te genieten van een glaasje wijn, om een boek te lezen of om gezellig te tafelen met uw familie en vrienden. En dat wilt u toch doen op een terras dat zo vlak ligt als een biljartlaken en dat precies aangelegd is zoals u het wilt? Profis legt uw terras aan in natuursteen, tegels, klinkers en hout. Gaat u voor exotisch hout of geïmpregneerde den? Daar zijn we specialist in.

Aanleg en onderhoud van bestrating

Ligt uw woning boven het straatniveau en wilt u een trap aanleggen? Is het tijd om de voorlopige kiezellaag op uw oprit te vervangen door definitieve bestrating? Of parkeert u uw wagen liever in de voortuin dan op straat? Profis ontwerpt en realiseert al uw buitenverharding. Klinkers, tegels, natuursteen, kasseien: wij voeren alle bestratingswerken uit én onderhouden het.

Wilt u een buitenterras, -trap, oprit of parking die perfect bij uw woning passen? Bel of mail ons

 

 

"Profis" past de principes van het privaatrechtelijke recht van 8 december 1992 toe.
Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te optimaliseren en verkeer te analyseren.
Bij het analyseren van deze site, zal sommige informatie worden gedeeld met Google. Het gebruik van onze formulieren impliceert de verzameling van strikt noodzakelijke gegevens op uw verzoek.
Door verder te gaan met browsen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.