Gyprocwerken

Profis - Entreprise de construction générale, de rénovation et de transformation de bâtiments. [ Wallonie - Flandre - Belgique ]

Gipsplaten: budgetvriendelijk, flexibel en isolerend

Gaat u verbouwen of renoveren? Laat u verrassen door de voordelen van gipsplaten. In vergelijking met metselwerk zijn ze heel wat goedkoper. U gebruikt ze om plafonds af te werken en tussenmuren of voorzetwanden te plaatsen. U snijdt ze in elke mogelijke vorm. Gyproc werkt van nature uit ook isolerend. Gipsplaten houden de koude én het geluid tegen. En bovendien werken ze brandvertragend.

Fijne afwerking

Profis heeft jarenlange ervaring in decoratie en bouw. Wij realiseren al uw ideeën met gipsplaten. U krijgt kwaliteit van de bovenste plank, plaatsing zonder stof of afval en een perfecte afwerking tot in de kleinste puntjes. Onze decoratiespecialist staat in voor het ontwerp dat u voor ogen hebt.

Spreken de voordelen van gipsplaten u aan? Neem snel contact met ons op.

"Profis" past de principes van het privaatrechtelijke recht van 8 december 1992 toe.
Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te optimaliseren en verkeer te analyseren.
Bij het analyseren van deze site, zal sommige informatie worden gedeeld met Google. Het gebruik van onze formulieren impliceert de verzameling van strikt noodzakelijke gegevens op uw verzoek.
Door verder te gaan met browsen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.