Bepleistering

Profis - Entreprise de construction générale, de rénovation et de transformation de bâtiments. [ Wallonie - Flandre - Belgique ]

Expert in binnenpleisterwerken

Met Profis zijn al uw pleisterwerken in professionele handen. Wij bepleisteren uw binnenmuren en plafonds met oog voor detail en esthetisch inzicht. In vochtige ruimtes zoals douche, badkamer, garage en kelder kiezen we voor cementering in plaats van bepleistering. En dat doen we ook op plaatsen waar uw pleisterwerk heel wat moet doorstaan.

Herstel en isolatie

Wilt u scheidingsmuren plaatsen? We plaatsen ze, werken ze af met thermische of akoestische isolatie en pleister. Laat het pleisterwerk in uw woning het afweten en wilt u het in ere herstellen? Ook daarvoor schakelt u ons in.

Profis is uw specialist in:

    • pleisterwerken

    • herstelling van gaten en scheuren

    • cementeren

    • isolatie

U zet toch ook liever een doorgewinterde specialist in pleisterwerken aan het werk? Neem contact met ons op om uw bouw- of renovatieproject te bespreken.

"Profis" past de principes van het privaatrechtelijke recht van 8 december 1992 toe.
Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties te optimaliseren en verkeer te analyseren.
Bij het analyseren van deze site, zal sommige informatie worden gedeeld met Google. Het gebruik van onze formulieren impliceert de verzameling van strikt noodzakelijke gegevens op uw verzoek.
Door verder te gaan met browsen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.